top of page

Aanhangwagen service

Ook voor het onderhoud van uw aanhangwagens & caravan kunt u bij ons terecht.

Vanzelfsprekend moeten ook aanhangwagens voldoen aan alle vereisten om deel te nemen aan het wegverkeer. Vaak laat het onderhoud te wensen over, en vooral bij weinig gebruik wordt het onderhoud onderschat.

Van den Enghel staat garant voor een goede service en onderhoud van uw aanhangwagens & caravan. We beschikken over een ruime schat aan ervaring in deze branche en kunnen u buiten het gebruikelijke onderhoud de volgende diensten aanbieden:


 

Onderhoudsbeurt + Algemene keuring

Enkelas ongeremd: € 135.- incl btw

Enkelas geremd    :  € 157,- incl btw

Tandemasser         :  € 167,- incl btw

Schamel 3 as         :  € 175.- incl btw

Schamel 4 as         :  € 190.- incl btw

Bij een jaarlijks onderhoud bij van den Enghel krijgt u 20% korting

Bij het onderhoud controleren we alle lopende delen, evenals de trekinrichting en de remmen. Ook inspecteren we de verlichting en de opbouw. Indien nodig smeren en reinigen we de onderdelen. Bijkomende reparaties voeren we uit na overleg met de opdrachtgever. We zorgen er altijd voor dat uw aanhangwagen op en top in orde is en veilig de weg op kan. Wij adviseren u om jaarlijks , een onderhoudsbeurt bij uw aanhangwagen of trailer uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u met een onveilige aanhangwagen de weg op gaat. Denk maar eens aan verlichting of remmen die niet goed functioneren. Voor de onderhoudsbeurt kunt u een afspraak maken. Regelmatig onderhoud is ook voordelig. Wij sporen kleine mankementen tijdig op voordat ze uitgroeien tot grote problemen die u veel meer geld kosten. 

bottom of page