top of page

Van den Enghel banden service

Nieuwe autobanden nodig? 

Wij zijn leverancier van meer dan 20 verschillende merken, en bieden u de keus in zowel A-merkbanden als budgetmerken. Bij ons kies je niet alleen voor topkwaliteit voor de laagste prijs, maar ook voor zekerheid en service! 

Wij hebben bewust geen contracten met bandenleveranciers, en zullen u daardoor altijd de banden kunnen leveren die het beste passen bij uw specifieke situatie zonder hierbij de veiligheid, het comfort en uw budget uit het oog te verliezen.

Juiste banden van groot belang.

De auto's rijden tegenwoordig veel kilometers, en zijn hierdoor vaker aan een set nieuwe banden toe. Bent u toe aan een set nieuwe banden, dan is het raadzaam goed te letten op de specificaties van de fabrikant. Want als een band goed past, dan hoeft het nog niet de juiste te zijn. Ook kunnen bijzondere wensen een rol spelen bij het uitkiezen van de juiste band.

bandenlabel alleen geeft onvoldoende informatie

Winter banden

Voor optimale grip geldt dat het essentieel is in de juiste periode op de juiste banden te rijden. Ofwel, zodra de ‘R’ in de maand zit, is het tijd voor de winterbandenwissel. Dan wordt je niet verrast door plotseling invallend winterweer en rij je ook bij hevige regenval veilig

Winter/zomer banden opslag

U kunt bij ons terecht om de winterbanden te laten monteren. Desgewenst kunt u de bandenset voor slechts € 49,00 per kalenderjaar, in ons depot laten opslaan. Schaft u een set winterbanden bij ons aan dan hoeft u slechts € 25,00 te betalen

Autobanden specialistenwerk

Bij het kiezen van de juiste autobanden voor uw auto is het van groot belang, de juiste banden hiervoor aan te schaffen. Al wordt in sommige landen op het kenteken aangegeven welke banden onder de auto gemonteerd dienen te zijn, is dat in Nederland niet het geval wat ons nog veel keuze vrijheid bij het kiezen van de best geschikte band voor uw gebruik.

Dat is natuurlijk mooi, maar helaas leidt dit er vaak toe dat er verkeerde banden onder de auto worden gemonteerd. Bent u dus toe aan nieuwe autobanden en wilt u er van verzekerd zijn dat deze niet ten koste gaan van de rijeigenschappen van uw auto, of dat uw portemonnee niet onnodig wordt belast. Dan willen wij u bij Van den Enghel graag adviseren bij de aankoop.

Informatie  bandenlabel.

  • Uw budget

  • Verbruik

  • Weersomstandigheden

 

Informatie gebaseerd op ervaringen.

  • Duurzaamheid

  • Weggedrag

Wanneer dienen banden te worden vervangen?

bottom of page