top of page

Kies de trekhaak die bij u past

Wilt u een trekhaak laten monteren, ook dan bent u bij van den Enghel aan het juiste adres. Om uw dierbare spullen en de inzittenden van de auto veilig te vervoeren is een kwalitatieve trekhaak essentieel. Een foutief gemonteerde trekhaak en kabelset kan er voor zorgen dat de aanhanger slingert, er foutmeldingen worden gegeven of dat uw aanhanger of fietsendrager los laat. Daarom hebben wij ervoor gekozen Brink trekhaken te monteren. Brink is al meer dan 100 jaar topspeler in het ontwikkelen, fabriceren en testen van trekhaken en heeft kwaliteit, gebruiksgemak en veiligheid hoog in het vaandel staan. Met een uitgebreid assortiment trekhaken en kabelsets kunnen wij samen met Brink een kwalitatieve en veilige oplossing bieden voor bijna ieder automodel.

Brink trekhaken

Brink trekhaken zijn stuk voor stuk producten van topkwaliteit, ontwikkeld met decennia lange ervaring. Een doordacht ontwerp dat snel te monteren is en jarenlang intensief gebruikt kan worden door de hoge kwaliteit. Naast het grootste assortiment van trekhaken heeft Brink veiligheid hoog in het vaandel staan. Elke haak wordt in Nederland ontwikkeld en uitgebreid getest in het testcentrum van Brink.

De voordelen van een Brink

  • Voor elk autotype een haak in meerdere varianten

  • Autospecifieke kabelsets voor maximale veiligheid

  • 5 jaar garantie op een Brink trekhaak

  • Voldoet aan hoge Europese veiligheidseisen

  • Trekhaken voor elektrische en hybride auto’s

  • Grootste assortiment van Europa

Afneembare trekhaak

De afneembare systemen van Brink zijn toonaangevend op het gebied van gebruiksgemak. Het vastmaken van de afneembare trekhaak is in een paar seconden gebeurd en gereedschap is niet nodig. De BMC is simpel te vergrendelen en ontgrendelen met een schuifmechanisme. De BMA werkt nóg eenvoudiger. U steekt de kogel in de huls en door hem licht naar beneden te drukken vergrendelt hij vrijwel vanzelf.

Vaste trekhaak

Een vaste haak is altijd bevestigd is aan een voertuig. Makkelijk in gebruik omdat deze in tegenstelling tot een afneembare variant altijd tot uw beschikking is. De vaste haak wordt veelal gekozen door automobilisten die de trekhaak regelmatig gebruiken of een goede oplossing willen voor de meest schappelijke prijs.

Wegdraaibare trekhaak

Het nieuwste type thaak is de wegdraaibare trekhaak. Deze heeft nog meer voordelen als de afneembare variant. Bovendien hoeft u geen losse kogel in de kofferbak te leggen, omdat de kogel achter de bumper wegdraait! De Brink MX wegdraaibare variant kan in dezelfde tijd gemonteerd worden als een vaste trekhaak! Dat betekent geen extra montagekosten.

Hybride trekhaak

Steeds meer mensen kiezen voor een kleine en milieuvriendelijke auto. Deze zijn zuinig en belasten het milieu minder dan andere auto's. Het nadeel van deze auto's is dat ze geen tot weinig gewicht mogen trekken. De meeste mensen die zo'n soort auto kopen zijn zich dat bewust. Maar wat als u van fietsen houdt en regelmatig de fietsen meeneemt achter op de fietsendrager? U trekt dan eigenlijk geen gewicht maar u hebt een haak om de fietsdrager te plaatsen en op die manier fietsen te vervoeren.

Autospecifieke kabelset

Een veilige rit zit niet alleen in de haak die onder uw auto is gemonteerd maar ook in de kabelset die het getrokken object voorziet van stroom en licht. Van den Enghel levert bij elke trekhaak een autospecifieke Brink kabelset. Hierdoor kan de auto goed communiceren met het getrokken object waardoor storingen worden voorkomen en de juiste gegevens naar de boardcomputer van de auto worden gestuurd.

Van den Enghel uw trekhaakspecialist

Kies voor kwaliteit met een Brink trekhaak

Officieel Brink dealer

bottom of page