top of page

Laat uw auto op tijd keuren

Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn.  Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u  daarvoor automatisch een boete van de RDW of van de politie bij een controle. En bedenk, als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert  uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.  Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn. In dit artikel leest u hier meer over.  

Bij ons krijgt u een gratis APK-totaal bij elke beurt:

Bij een reguliere APK wordt uw auto voornamelijk gekeurd op:, aspecten die met name betrekking hebben tot de veiligheid en het milieu.  Niet onbelangrijk natuurlijk, maar er zal daarbij weinig aandacht uitgaan naar staat van bijvoorbeeld de accu of een of andere kritieke snaar, of zelfs de toestand van de motor in zijn algemeen, waardoor u zelfs morgen al, ook met een APK gekeurde auto, met onherstelbare pech langs de weg komen te staan.

Laat u nu uw auto door ons voorzien van een grote of kleine beurt, en dan krijgt uw auto een gratis APK-totaal keuring.

  • APK keuring  39.-

  • Kleine beurt inc APK-totaal vanaf 199,-  *

  • Grote beurt vanaf 295,-  *              

* (De tarieven voor onderhoudsbeurten kunnen per auto verschillen)

RDW

Online APK regelgeving

Algemene Periodieke Keuring

APK keuring zonder afspraak

Dient uw auto te worden gekeurd, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Reserveert u vooraf, dan worden u onverhoopte wachttijden bespaard. Maar uit ervaring weten we dat de periodieke keuringen, vaak worden vergeten. Ook kan het zo zijn dat uw drukke leven, reserveringen moeilijk toelaten. geen nood, want voor een APK kunt u altijd bij ons terecht. Ook zonder afspraak.  U vindt ons in Purmerend Noord, in het industriegebied De Baanstee.

bottom of page